Olie Afvullen &
Private Labelling

Services

Pure and organic heeft veel ervaring met het afvullen en mengen van allerlei plantaardige oliën en vetten. Wij hebben meerdere afvullijnen voor verschillende verpakkingstypen.

Voor meer informatie over ons afvulproces kunt u het korte filmpje bekijken of contact met ons opnemen.

Afvulproces

De video laat het afvulproces zien dat de flesjes doorlopen voordat ze opgestuurd worden naar onze klanten. Ze worden één voor één door de verschillende delen geleid. Eerst worden de flesjes gevuld met olie. Vervolgens worden de doppen erop geschroefd en worden ze gelabeld. Om het proces af te ronden worden de flesjes in compacte doosjes geplaatst voor transport.

Oliën Afvullen

Bij Pure and Organic kunnen we alle soorten olie, blends en plantaardige vetten afvullen in diverse verpakkingen. We hebben hiervoor meerdere afvullijnen en ruime opslagmogelijkheden tot onze beschikking. Met verschillende productielijnen kunnen we snel schakelen en zijn we zeer flexibel. Van verpakkingen van 10 ml tot jerrycans en IBC containers van 1000 liter. Zonder problemen kunnen we zowel hele kleine orders tot middelgrote orders verwerken.

Ook kunnen we u helpen met het maken van specifieke blends van meerdere plantaardige oliën en andere toevoegingen naar uw eigen receptuur.

IMG_0064

Private Labelling

We pakken onze producten zorgvuldig in met verschillende verpakkingsmethodes en met uw eigen label op de flesjes.

Ook kunnen we uw eigen aangeleverde product voor u verpakken en voorzien van uw eigen label.

Heeft u specifieke wensen voor een product of verpakking, neemt u dan contact op met ons en we bespreken graag de wensen en mogelijkheden.

Neem Contact Op!

Bezoek de contactpagina voor vragen of aanvragen. We helpen u erg graag.