Over Flexitank Solutions

Flexitank Solutions is jong, vernieuwend en duurzaam. We zijn ontstaan uit de behoefte naar een allerhande oplossing met betrekking tot het verwijderen van flexitanks uit 20ft containers. Inmiddels doen wij meer dan alleen het verwijderen van flexitanks.

Pure and Organic

Sinds januari 2013 is Flexitank Solutions B.V. ook actief op de biologische oliemarkt onder de officiële handelsnaam pure and organic. Een groothandel voor winkeliers, horeca en cosmetische bedrijven die zich in de biologische sector bevinden. Bekijk ons assortiment. Naast de groothandel kunnen we al deze oliën ook afvullen in diverse verpakkingen en voorzien van uw eigen label. Per 2019 zijn we distributeur van biologische lecithine van zowel soja, zonnebloem als raapzaad. Deze volledig traceerbare lecithine komt uit Amerika.

Voor al uw problemen op het gebied van flexitanks en product, tapklussen of andere problemen met olie (of andere vloeibare producten) kunnen wij een passende oplossing verzinnen. Ook als u op zoek bent naar een specifiek (biologisch) product, helpen wij u graag. Neem gerust contact op. Wij gaan  graag voor u aan de slag.

 

Anouk Kef

Kwaliteit en oog voor detail: dat is waar ik voor sta. Ik denk graag mee op kwaliteit niveau en doe er alles aan om deze kwaliteit te waarborgen.

Rutger Kef

Ik denk in oplossingen: geen probleem is te groot of te ingewikkeld overal is wel een oplossing voor te bedenken. Bij Flexitank Solutions zijn we niet bang om vies te worden.